Säkerhetsteknik för företag

En trygg miljö ger arbetsro

Larmsystem

Vi erbjuder larmsystem till alla företag. Vi hjälper er att hitta ett lämpligt larmsystem, anpassat för era behov.

Inbrottslarm, överfallslarm och brandlarm är exempel på larmsystem som fås från oss. Dessa går enkelt att integrera med varandra för att du som kund skall få ett så heltäckande system som möjligt.

Vi erbjuder bl.a. följande:

Hedengren HHL

Inhemska företaget Hedengren är branschledande inom säkerhetsbranschen. Hedengrens HHL-säkerhetssystem erbjuder företagsanvändaren ett brett utbud av säkerhetstillämpningar. Deras system integrerar bl.a. inbrottslarm, brandlarm, passerkontroll m.fl.

Paradox larmsystem

Paradox är ett etablerat och välkänt märke inom säkerhetsbranschen. Deras larmsystem är användarvänliga, driftsäkra och håller hög kvalitét.

Teltonika överfallslarm

Teltonika överfallslarm är ett mobilt larm med GPS-positionering. Med ett enkelt knapptryck fastställs användarens position och hjälp skickas till platsen ifråga.

Offertförfrågan direkt via vårt webbformulär eller kontakta oss så berättar vi mera om vårt utbud av larmsystem.

Kameraövervakning

Ett välanpassat kameraövervakningssystem minskar effektivt risken för inbrott och underlättar vid eventuell brottsutredning. Dessutom förebygger kamerabevakning även skadegörelse samt olovlig vistelse.

Vi står till tjänst med försäljning och installation av kameraövervakningssystem. Idag finns det många olika möjligheter beträffande kamerabevakning och vi bygger alltid individuellt anpassade system för att på så sätt hitta den bästa helhetslösningen till Ert företag.

I vårt sortiment finns bl.a. följande tillverkare:

  • Mirasys
  • Samsung
  • Avigilion
  • Qvis
  • Sony

Offertförfrågan direkt via vårt webbformulär eller kontakta oss så berättar vi mera om vårt utbud av kamerabevakningssystem.

Comments are closed.