Säkerhetsteknik till hemmet

Säkerhet i vardagen

Larmsystem

Vi erbjuder larmsystem till både bostäder och fritidsbostäder. Vi hjälper er att hitta ett lämpligt larmsystem, anpassat före era behov.

Inbrottslarm, överfallslarm och brandlarm är exempel på larmsystem som fås från oss. Dessa går enkelt att integrera med varandra för att du som kund skall få ett så heltäckande system som möjligt.

Vi erbjuder bl.a. följande:

Paradox larmsystem

Paradox är ett etablerat och välkänt märke inom säkerhetsbranschen. Deras larmsystem är driftsäkra och håller hög kvalitét. Paradox larmsystem fås som anpassade helhetslösningar för bostad och fritidsbostad.

Teltonika överfallslarm

Teltonika överfallslarm är ett mobilt larm med GPS-positionering. Med ett enkelt knapptryck fastställs användarens position och hjälp skickas till platsen ifråga.

Offertförfrågan direkt via vårt webbformulär eller kontakta oss så berättar vi mera om vårt utbud av larmsystem. 

Kameraövervakning

Ett välanpassat kameraövervakningssystem minskar effektivt risken för inbrott och underlättar vid eventuell brottsutredning. Dessutom förebygger kamerabevakning även skadegörelse samt olovlig vistelse.

Vi står till tjänst med försäljning och installation av kameraövervakningssystem. Idag finns det många olika möjligheter beträffande kamerabevakning och vi bygger alltid individuellt anpassade system för att på så sätt hitta den bästa helhetslösningen till Ert hem.

I vårt sortiment finns bl.a. följande tillverkare:

  • Mirasys
  • Samsung
  • Avigilion
  • Qvis
  • Sony

Offertförfrågan direkt via vårt webbformulär eller kontakta oss så berättar vi mera om vårt utbud av kameraövervakningssystem.

Trygghetstelefon

Vi erbjuder försäljning och installation av trygghetstelefoner. Syftet med trygghetstelefoner är att höja känslan av trygghet hos användaren och garantera att hjälp fås snabbt och smidigt vid behov. Telefonerna lämpar sig för t.ex. äldre som bor ensamma.

Trygghetstelefonerna är utformade med användarvänlighet i åtanke. Med ett knapptryck når du genast Verifis alarmcentral som är bemannad dygnet runt. Verifi alarmcentral betjänar både på svenska och finska.

 

Comments are closed.