Turvallisuustekniikkaa kotiin

Turvallisuutta arkeen

Hälytysjärjestelmät

Tarjoamme hälytysjärjestelmiä sekä asuntoihin että vapaa-ajanasuntoihin. Autamme löytämään sopivan hälytysjärjestelmän tarpeisiinne. 

Murtohälytys, hätäpainikehälytys ja palohälytys ovat esimerkkejä hälytysjärjestelmistä, jotka ovat saatavilla meiltä. Järjestelmät voidaan helposti integroida toisiinsa, jotta asiakkaana saisit niin kattavan järjestelmän kuin mahdollista. 

Me tarjoamme mm. seuraavia järjestelmiä:

Paradox hälytysjärjestelmä

Paradox on vakiintunut ja tunnettu merkki turvallisuusalalla. Hälytysjärjestelmät ovat luotettavia ja korkealaatuisia. Paradox hälytysjärjestelmiä on saatavilla räätälöityinä kokonaisuusratkaisuina asuntoihin ja vapaa-ajanasuntoihin.

Teltonika hätäpainikehälytys

Teltonika hätäpainikehälytys on mobiilinen hälytys GPS-paikannuksella. Helpolla napinpainalluksella käyttäjän sijainti voidaan määrittää ja apua lähetetään kyseiselle paikalle.

Tarjouspyyntö suoraan verkkolomakkeella tai ota yhteyttä niin kerromme lisää valikoimastamme.

Kameravalvonta

Tarkoituksenmukainen kameravalvontajärjestelmä vähentää tehokkaasti murtoriskiä ja helpottaa mahdollista rikostutkimusta. Lisäksi kameravalvonta ehkäisee ilkivaltaa ja luvatonta oleskelua.

Myymme ja asennamme kameravalvontajärjestelmiä. Kameravalvontaan on nykyään tarjolla monia eri mahdollisuuksia. Me rakennamme aina yksilöllisesti suunnitellun ja tarkoituksenmukaisen järjestelmän, joka tarjoaa parhaan kokonaisratkaisun kotiisi.

Valikoimastamme löytyy mm. seuraavat valmistajat:

  • Mirasys
  • Samsung
  • Avigilion
  • Qvis
  • Sony

Tarjouspyyntö suoraan verkkolomakkeella tai ota yhteyttä niin kerromme lisää valikoimastamme.

Turvapuhelin

Tarjoamme turvapuhelimien myyntiä ja asennusta. Turvapuhelimien tarkoitus on kohottaa käyttäjän turvallisuuden tunnetta ja taata avun saamisen nopeasti ja vaivattomasti tarvittaessa. Puhelimet sopeutuvat esim. yksin asuville iäkkäille henkilöille.

Turvapuhelimet ovat käyttäjäystävällisiä. Yhdellä napinpainalluksella tavoitat välittömästi Verifin hälytyskeskuksen joka on miehitetty ympärivuorokauden. Verifin hälytyskeskus palvelee sekä suomeksi että ruotsiksi. 

 

Comments are closed.