Vartiointipalvelut yksityisille

Turvallisuutta arkeen

Hälytysvastaanotto & Päivystys 24 / 7

Palvelemme asiakkaitamme ympärivuorokautisella hälytysvastaanotolla. Vaasassa sijaitseva Verifi Contact Center hälytyskeskus vastaanottaa ja välittää hälytykset päivystävälle vartijalle. 

Henkilökuntamme saapuu paikalle esim. murtohälytyksen, hyökkäyshälytyksen, palohälytyksen ja kiinteistöteknisen hälytyksen johdosta. Hälytyskäynnin yhteydessä jätämme asiakkaalle tapahtumailmoituksen, josta ilmenee käynnin syy, tehdyt tai huomioitavat toimenpiteet.

Meille on tärkeää saapua tarvittaessa paikalle mahdollisimman nopeasti sekä ratkaista ja hoitaa kaikki ongelmat ja tilanteet joustavasti.

Piirivartiointi

Jos asuntosi tai vapaa-ajanasuntosi seisoo tyhjillään pidemmän aikaa voi piirivartiointi olla vaihtoehto. Piirivartijan säännölliset käynnit vähentävät huomattavasti murtojen, varkauksien ja ilkivaltojen riskejä. Käynteihin voi myös sisältyä palovaaraa ehkäiseviä toimenpiteitä.

Piirivartiointipalvelumme mukautetaan aina yksilöllisesti, jotta voisimme parhaalla tavalla tyydyttää asiakkaan toiveet.

Järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvonta palveluitamme voi myös käyttää erilaisissa yksityisissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Kokenut ja palveluhenkinen henkilökunta varmistaa että tapahtuma etenee joustavasti ja huolettomasti.

Henkilöturvallisuus

Mielestämme henkilökohtainen yksityisyys pitäisi olla itsestään selvyys. Kun henkilön perusturva ja turvallisuus ovat uhan alla palvelumme ovat käytettävissä, asiantuntemuksellamme voimme neuvoa kuinka tilanne käsitellään.

Suoritamme riskiarvioinnin tunnistaaksemme mahdolliset uhat. Riskiarvioinnin perusteella ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin jotta voimme minimoida ja eliminoida riskejä. Tällaiset toimenpiteet voivat olla esim. hätäpainikehälytys tai henkilöturva.

Kaikki ratkaisut muotoillaan henkilökohtaisesti ja työmenetelmämme ovat hienovaraisia ja ehkäiseviä.

Comments are closed.