Turvallisuustekniikkaa yrityksille 

Turvallinen ympäristö antaa työrauhaa

Hälytysjärjestelmät

Tarjoamme hälytysjärjestelmiä kaikille yrityksille. Autamme teitä löytämään sopivan hälytysjärjestelmän, sopeutunut teidän tarpeisiinne. 

Murtohälytys, hätäpainikehälytys ja palohälytys ovat esimerkkejä hälytysjärjestelmistä jotka ovat saatavilla meiltä. Järjestelmät voidaan helposti integroida toisiinsa jotta asiakkaana saisit niin kattavan järjestelmän kuin mahdollista. 

Me tarjoamme mm. seuraavia järjestelmiä:

Hedengren HHL

Kotimainen yritys Hedengren on turvallisuusalan johdossa. Heidän turvallisuusjärjestelmänsä tarjoavat yrityskäyttäjille laajan valikoiman turvallisuussovelluksia. Heidän järjestelmänsä integroi mm. murtohälytykset, palohälytykset ja kulunvalvontaa.

Paradox hälytysjärjestelmä

Paradox on vakiintunut ja tunnettu merkki turvallisuusalalla. Hälytysjärjestelmät ovat käyttäjäystävällisiä, luotettavia ja korkealaatuisia.

Teltonika hätäpainikehälytys

Teltonika hätäpainikehälytys on mobiilinen hälytys GPS-paikannuksella. Helpolla napinpainalluksella käyttäjän sijainti voidaan määrittää ja apua lähetetään kyseiselle paikalle.

Tarjouspyyntö suoraan meidän verkkolomakkeen kautta tai ota yhteyttä niin kerromme lisää valikoimastamme.

Kameravalvonta

Tarkoituksenmukainen kameravalvontajärjestelmä vähentää tehokkaasti murtoriskiä ja helpottaa mahdollista rikostutkimusta. Lisäksi kameravalvonta ehkäisee ilkivaltaa ja luvatonta oleskelua.

Myymme ja asennamme kameravalvontajärjestelmiä. Kameravalvontaan on nykyään tarjolla monia eri mahdollisuuksia. Me rakennamme aina yksilöllisesti suunnitellun ja tarkoituksenmukaisen järjestelmän, joka tarjoaa parhaan kokonaisratkaisun yritykseesi.

Valikoimastamme löytyy mm. seuraavat valmistajat:

  • Mirasys
  • Samsung
  • Avigilion
  • Qvis
  • Sony

Tarjouspyyntö suoraan verkkolomakkeella tai ota yhteyttä niin kerromme lisää valikoimastamme.

Comments are closed.